Curiositats en xarxa

A qui li interessi l’apassionant de les xarxes globals, li pot interessar aquest nus que hem descobert.

Si cliqueu en aquesta pàgina del web de la regidoria de medi ambient de l’ajuntament de Badalona, us trobareu una informació del web de Lliçà.

http://www.badalona.cat/aj-badalona/medi-ambient/ca/dades/meteorologiques/any_2005.html , que enllaça a la vegada amb la pàgina de l’ajuntament de Badalona.

Són els embolics d’una xarxa que de vegades té enllaços insospitats. Pot ser que sigui perquè l’empresa creadora del web, Argus, és la mateixa pels dos ajuntaments.

Per cert, si sou amants de les curiositats, us agradarà aquest web de plantilles gratuïtes per la creació de pàgines d’internet. Fixeu-vos en la plantilla GoFlexible http://www.oswd.org/design/preview/id/2815 , que té una semblança sorprenent amb el treball que Argus va fer per la Diputació de Barcelona en el web de Lliçà d’Amunt.

Sembla que Wolfgang es va apropiar del disseny el març de 2006 i el va penjar en aquest web com si fos un treball propi. L’autor d’aquesta usurpació diu ser pastor en una església evangèlica. El disseny el signa Gerhard Erbes, i l’han descarregat d’aquest web un total de 65.225 vegades.

Wolfgang

Un comentari

Deixa un comentari