Nous carrers al “Raval de can Xicota”

Les obres d’urbanització del Raval de Can Xicota II es van inaugurar el dissabte 27 de febrer, a les 12 del migdia.

L’acte va començar amb la tallada de la cinta a l’inici del carrer de Can Xicota.  Seguidament, es va fer un recorregut pels carrers del barri: carrers de Can Xicota, de Puiggraciós i del Tagamanent. Finalment, a la cruïlla final dels carrers Can Xicota i Tagamanent, a la placeta on hi ha una pista de ball, es van fer els parlaments i es va donar per finalitzar l’acte d’inauguració amb un aperitiu.

En els parlaments, el primer tinent d’Alcalde i regidor d’Infraestructures i equipaments, Josep Santiago, va agrair l’esforç fet pels veïns, perquè ha estat una obra costosa, 800.000 euros, que s’ha hagut de repartir entre les 25 finques que en formen part. El primer tinent d’Alcalde també va explicar que, quan l’actual equip de govern va entrar a l’Ajuntament, aquest projecte estava sobre la taula i sense definir (aprovació definitiva publicada al Diari Oficial de la Generalitat el dia 10 d’abril de 2007,  2 mesos abans que J. Santiago prengués possessió del seu càrrec) . Per la seva banda, l’Alcalde, Ignasi Simón, va agrair l’esforç fet pels veïns.

Les obres d’urbanització del Raval d’en Xicota II han consistit en la pavimentació i la dotació de tots els serveis bàsics a les 25 finques que en formen part.

Deixa un comentari