El CAP de Palaudàries obre les portes amb més de 2 anys de retard, i sense servei de pediatria.

El segon Centre d’Atenció Primària (CAP) del municipi, situat a Palaudàries, es va inaugurar finalment el passat 18 de juny, sense data pel servei de pediatria, tot i que la Generalitat ho havia previst.

Després de retards injustificats (concurs resolt el febrer de 2007 i avantprojecte aprovat el 15 de maig de 2007), el CAP Palaudàries ja és una realitat. Aquest projecte, que ja estava anuncia el juny de 2007 i complet el mateix novembre de 2007, s’ha anat retardant tant per l’ajuntament com pel departament de Salut. Ja informàvem fa més de 30 mesos que es retardava aquesta construcció. Tot i el retard, l’obra es va adjudicar a l’octubre de 2008 i tenia el compromís d’haver-se acabat ara fa un any.

El passat 18 de juny, amb més de 2 anys de retard,  va ser inaugurat  i actualment ja està en ple funcionament, tot i que no hi ha previst de portar-hi el servei de pediatria.

El nou consultori, que té 10 consultes, dona cobertura sanitària als més de 5.000 habitants dels barris que l’envolten (Can Lledó, Can Roure, Can Rovira, Can Salgot, Mas Bo, Palaudalba i Palaudàries), i segons l’ajuntament, es preveu que al 2015 arribi als 8.000 usuaris.

El nou consultori complementarà els serveis que fins ara ofereix el CAP Vall del Tenes.  En una primera fase, el Centre de Salut de Palaudàries oferirà serveis de medicina general, infermeria, extraccions i tractaments ambulatoris en horari diürn. No està previst que ofereixi servei de pediatria. En principi, hi haurà tres metges de família. L’horari serà de 8 a 20 h.

Acord del Govern de la Generalitat on s’assigna el servei de pediatria al CAP de Palaudàries.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s